Het kopen en gebruiken van seksspeeltjes kan een intimiderend of ongemakkelijk onderwerp zijn voor sommige mensen. Als je wilt dat je partner warm wordt gemaakt voor het idee van seksspeeltjes, is het belangrijk om een open en respectvolle communicatie te hebben. In dit artikel deelt sexshop PlayPackage enkele tips voor het aanbrengen van het onderwerp en het helpen van je partner om warm te worden voor het idee van seksspeeltjes.

9 Waardevolle tips om je partner warm te maken voor seksspeeltjes

1. Zorg voor een veilige omgeving

Zorg ervoor dat je partner zich op hun gemak voelt bij het praten over seks. Als je partner zich ongemakkelijk voelt bij het praten over seks, zal het moeilijker zijn om het onderwerp van seksspeeltjes aan te brengen. Probeer een comfortabele en veilige omgeving te creëren waarin je partner zich op hun gemak voelt om over seks te praten.

2. Leg het voordeel van seksspeeltjes uit

Leg uit waarom je interesse hebt in seksspeeltjes. Vertel je partner waarom je denkt dat seksspeeltjes iets zouden kunnen toevoegen aan jullie seksleven. Misschien wil je de seksuele ervaring verrijken of het seksuele verlangen verhogen. Laat je partner weten dat je niet tevreden bent met hoe de dingen nu gaan en dat je op zoek bent naar manieren om het beter te maken.

3. Stel je partner gerust

Maak duidelijk dat seksspeeltjes niet bedoeld zijn om de ander te vervangen. Laat je partner weten dat seksspeeltjes niet bedoeld zijn om hen te vervangen, maar om de seksuele ervaring te verrijken. Seksspeeltjes zijn gewoon een ander hulpmiddel om seksueel plezier te verhogen.

4. Maak het niet te zwaar

Maak het onderwerp niet te serieus. Probeer het onderwerp van seksspeeltjes niet te serieus te maken. Maak een grapje of maak een grapje over het onderwerp om de spanning te verminderen.

5. Laat de mogelijkheden zien

Laat je partner zien wat er beschikbaar is. Laat je partner zien wat voor soort seksspeeltjes er beschikbaar zijn en laat ze zien hoe ze werken. Dit kan helpen om eventuele vooroordelen of angsten weg te nemen die ze misschien hebben.

6. Gebruik een verrassingspakket

Om te ontdekken welke seksspeeltje voor jullie als koppel het fijnste zijn, kan je het beste een verrassingspakket bestellen. Door middel van een erotisch verrassingspakket kan je samen ontdekken welke sextoys het fijnste aanvoelen. Bovendien, begin je met vele seksspeeltjes op hetzelfde niveau zodat dit voor beiden een spannende ervaring is!

7. Geef je partner de controle

Laat je partner de controle houden. Laat je partner de controle houden over het gebruik van seksspeeltjes. Laat ze beslissen of ze het willen gebruiken en laat ze beslissen hoe ze het willen gebruiken. Dit kan helpen om je partner zich meer op het gemak te laten voelen om het idee van seksspeeltjes te accepteren.

8. Doe onderzoek

Praat over wat je partner leuk of opwindend vindt. Probeer te achterhalen wat je partner leuk of opwindend vindt aan seks en probeer te bepalen of seksspeeltjes daarbij zouden kunnen helpen. Misschien zijn ze geïnteresseerd in anale stimulatie of in het gebruik van knuffels tijdens het vrijen. Door te achterhalen wat ze leuk of opwindend vinden, kun je beter bepalen welk seksspeeltje het beste bij hen zou passen.

9. Maak het natuurlijk

Laat het gebruik van seksspeeltjes op een natuurlijke manier in het seksleven opkomen. Probeer het gebruik van seksspeeltjes op een natuurlijke manier in het seksleven op te laten komen, in plaats van het te forceren. Misschien kun je suggereren om een seksspeeltje te gebruiken tijdens een moment van hoogtepunt of tijdens een moment van lagere seksuele activiteit. Door het op een natuurlijke manier in te voeren, kan het minder intimiderend zijn voor je partner.

Conclusie: Hoe krijg je jouw partner warm voor seksspeeltjes

Het kopen en gebruiken van seksspeeltjes een intimiderend of ongemakkelijk onderwerp zijn voor sommige mensen. Als je wilt dat je partner warm wordt gemaakt voor het idee van seksspeeltjes, is het belangrijk om een open en respectvolle communicatie te hebben. Probeer een comfortabele en veilige omgeving te creëren waarin je partner zich op hun gemak voelt om over seks te praten, en leg uit waarom je interesse hebt in seksspeeltjes. Maak duidelijk dat seksspeeltjes niet bedoeld zijn om de ander te vervangen, en probeer het onderwerp niet te serieus te maken. Laat je partner zien wat er beschikbaar is of koop een erotisch verrassingspakket om samen sextoys te ontdekken. Laat ze de controle houden over het gebruik ervan. Probeer te achterhalen wat je partner leuk of opwindend vindt aan seks en laat het gebruik van seksspeeltjes op een natuurlijke manier in het seksleven opkomen.

Geef een reactie