Abonnement samenstellen

Waar kan je uit kiezen?

Wissen

Over PlayPackage

PlayPackage levert de nieuwste, leukste en meest spannende seksspeeltjes in een leuk verrassingspakket. Jij kiest voor een bepaalde pakketvorm en wij zorgen ervoor dat jij een unieke box met seksspeeltjes ontvangt. Dit kan eenmalig of in een leuke abonnementsvorm! Wij dragen er altijd zorg voor dat alle producten in de boxen van de hoogste kwaliteit zijn. Naast kwaliteit begrijpen wij dat de prijs ook erg belangrijk is, vandaar dat wij ervoor zorgen dat je bij ons zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Dat doen we door te blijven zoeken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor kunnen wij namelijk altijd weer een riant gevulde box met seksspeeltjes leveren. Tevens zorgt het collectief inkopen van de producten door ons ervoor dat je altijd ruim verrast wordt door de inhoud van de box. Playpackage biedt een aldoor wisselend assortiment seksspeeltjes waarvan wij denken dat iedereen ze in zijn of haar leven nodig heeft. Ook zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een eigen productenlijn waarin we onder andere glijmiddel, toy cleaners, delay spray, CBD lotions, (vegan) massageolie, verwarmende glijmiddelen en nog veel meer zullen aanbieden.

Wij zorgen voor extra tevredenheid door de mogelijkheid om de sekspakketten te personaliseren. Jij kiest de basis van het pakket, dat doe je door te kiezen tussen single of koppels pakketten. Bij koppels kies je uit de voor jullie geldende samenstelling: man\man, vrouw\vrouw of vrouw\man. Vervolgens kun je kiezen tussen drie verschillende prijs opties en geef jij jouw/jullie ervaring met seksspeeltjes op. Ook kan je aangeven welke seksspeeltjes je reeds in huis hebt, of de speeltjes die je absoluut niet in huis wilt hebben. Op basis van deze selectie wordt de verrassingsbox samengesteld en discreet naar je verzonden. Uiteraard kun je deze voorkeuren in de looptijd van het abonnement naar wens aanpassen. Hierdoor beleef je de meest spannende momenten, samen of alleen!

Playpackage biedt diverse verrassingspakketten aan met seksspeeltjes. Nadat jij een keuze hebt gemaakt met betrekking tot de inhoud heb je de keuze om een abonnement af te sluiten. Wij maken iedere maand nieuwe, unieke en interessante verrassingspakketten, hoe vaak jij deze afneemt is aan jou. De opties hiervoor zijn tweemaandelijks en driemaandelijks. Deze abonnementen zijn te allen tijde op te zeggen. Wel bieden we de mogelijkheid om het abonnement voor een heel jaar vast te leggen, dan geven we je zelfs nog een dikke korting! Dus overleg met elkaar, of met jezelf en bedenk wat het beste bij jou of jullie past. Ons kenmerk is een breed assortiment aan kwalitatieve goede sextoys waarbij je moet denken aan bijvoorbeeld: cockringen, dildo’s, vibrators, handboeien, BDSM producten en nog veel meer spannends.

Het doel van Playplackage is klanttevredenheid en intense momenten. Wij houden ons aan verschillende normen en waarden om dit te bereiken. Ook blijven we ons continu inzetten in het testen en ontdekken van nieuwe seksspeeltjes. Daarnaast vinden we het niet enkel van belang dat jij de beste producten ontvangt maar zorgen we ook voor een goede klantenservice. Een klantenservice die elke dag voor je klaar staat, snel reageert en je altijd naar tevredenheid zal helpen. Tevens worden onze pakketten altijd snel en discreet verzonden.
Wanneer jij een abonnement op een verrassingspakket met seksspeeltjes afsluit dan geef jij door met welke frequentie jij deze wilt ontvangen en voor hoe lang. Om onze diensten zo goed mogelijk te verlenen werken wij met een bankmachtiging. Dit houdt in dat jij ons toestemming geeft om het gekozen bedrag af te schrijven van jouw rekening. Nadat wij deze afschrijving succesvol hebben gedaan sturen wij het verrassingspakket naar je op. Op deze manier hoef jij je nooit zorgen te maken of je het wel betaald hebt en kunnen wij lekker snel jouw pakket opsturen. Hoef jij er alleen nog maar mee te experimenten en ervan te genieten.

Seks is helemaal geweldig, korting natuurlijk ook! Zorg ervoor dat iemand met jouw persoonlijke code een verrassingspakket afsluit en jullie krijgen beiden een lekkere korting op het volgende pakket. Dus hoe meer mensen er via jou naar een intense climax gaan, hoe meer korting jij krijgt op die van jezelf.

Met Playpackage is er de mogelijkheid om iemand anders te verrassen. Zo is er de mogelijkheid om iemand een voucher te cadeau te doen voor een abonnement of een eenmalig pakket. Natuurlijk is ook dit pakket naar wens te personaliseren. Durf jij het aan om dit naar je crush te sturen? Uiteraard vermelden wij op het kaartje dat deze van jou afkomstig is.
Ook met vrienden of vriendinnen is het erg leuk om een verrassingspakket met seksspeeltjes cadeau te doen. 

Door middel van PlayPackage kies jij ervoor dat er meer plezier en spanning in je relatie ‘komt’. Vanwege het vele experimenteren ontdek je nieuwe manieren om je partner te plezieren en leer je elkaar beter kennen. Merk jij dat jouw relatie wel een boost kan gebruiken? Abonneer je nu op onze verrassingspakketten en ga de sleur uit de weg. Wij hebben al vele mooie woorden mogen ontvangen van tevreden klanten, klanten bij wie de relatie ineens wel weer pit heeft.

 

Volg PlayPackage op social media! Op Instagram en Facebook plaatsen we onder andere interessante feitjes over de leukste hobby ter wereld: seks! Daarnaast houden wij onze volgers op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, acties en de nieuwste winacties. Nieuwsgierig naar meer? Volg en like ons!