Onze abonnementen

Een overzicht van onze beschikbare abonnementen, speciaal voor haar.

Standaard: €34,95

Ons Standaard abonnement is perfect voor nieuwkomers in de wereld van sensuele verrassingen. Voor een betaalbare prijs ontvang je een zorgvuldig samengestelde selectie van spannende producten. Dit abonnement biedt een leuke introductie tot de wereld van intieme avonturen zonder je budget te belasten.

Voor meer informatie over het Standaard abonnement klik je hier.

Premium: €59,95

Stap in de wereld van premium plezier met ons Premium abonnement. Hierin vind je een uitgebreide verzameling van luxueuze speeltjes, sensuele accessoires en informatieve gidsen. Dit abonnement is ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een diepere en meer verfijnde intimiteit. De prijsklasse weerspiegelt de kwaliteit en diversiteit van de producten.

Voor meer informatie over het Premium abonnement klik je hier.

Deluxe: €84,95

Voor de ultieme sensuele ervaring is er ons Deluxe abonnement. Dit is ons meest exclusieve aanbod met hoogwaardige, luxe producten die zorgen voor een ongeëvenaarde intimiteit. Elk item in deze pakketten straalt verfijning en kwaliteit uit. Als je op zoek bent naar de crème de la crème van intiem plezier, dan is het Deluxe abonnement jouw keuze.

Voor meer informatie over het Deluxe abonnement klik je hier.

Wissen