PlayPackage heeft iets nieuws!

HANDIGE INFORMATIE

Lijkt het jou wat om een PlayNight te organiseren, maar wil je wat meer info? Dan ben je hier op de juiste pagina. Hieronder geven we wat meer praktische informatie over hoe deze avond eruit zal zien. Heb je hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

In het kort:

- De PlayNight duurt ongeveer 2 á 2.5 uurtjes.

- Bij de avond zijn er minimaal 6 andere vriendinnen van jou aanwezig, die 18+ zijn.

- De avond is gratis. Is de avond ter ere van een speciale gelegenheid (zoals een vrijgezellenfeest, dispuutsavond, verjaardag), laat het ons vooraf weten!

- PlayNight is voor nu alleen beschikbaar in Nijmegen en omstreken!

PLAYPACKAGE PLAYNIGHT

Beleef een komische avond met je vriendinnen waarbij je helemaal up-to-date wordt gebracht over de nieuwste, lekkerste en beste sextoys. Deze avond bestaat uit een volle lading humor, interessante weetjes, het ontdekken van nieuwe gadgets en een grote mate van gezelligheid. Onze consulente zal jullie kennis verbreden over de sexyste producten die op de markt beschikbaar zijn, op een leuke, grappige en originele manier.

Assortiment
Het assortiment dat onze consulente meeneemt naar jullie bestaat uit producten die gebruikt kunnen worden bij het voorspel, tijdens de daad én zelfs daarna. Onze producten zijn geselecteerd door verschillende experts, op basis van kwaliteit, prijs, effectiviteit en karakter. Deze producten kunnen jullie aandachtig bekijken, voelen, ruiken en proeven. En het leuke is... deze avond is geheel gratis! Jij zorgt voor wat drankjes en hapjes, wij verzorgen de rest.

Minimaal zeven dames
Om een PlayNight te organiseren nodig je minimaal 6 andere vriendinnen uit. Je leest het goed, mannen zijn niet welkom op deze fantastische avond! 

Gastvrouw-cadeau 
Organiseer jij de avond? Dan mag je met 10% van het totale aankoopbedrag van deze avond leuke speeltjes uitkiezen!

Nijmegen en omstreken
PlayNight
is voor nu alleen beschikbaar in Nijmegen en omstreken.

Boek snel een PlayNight en maak kennis met onze toppers!

ASSORTIMENT PLAYNIGHT

Wat brengt onze consulente mee?

Onze consulente is bewapend met artikelen die bij het voorspel, tijdens de daad en na het hoogtepunt gebruikt kunnen worden. Net als onze verrassingspakketten weet je niet welke artikelen dat nou precies zijn, dat kom je pas te weten op de avond zelf. Één ding is in ieder geval zeker: ze zullen een onvergetelijke avond bezorgen!

De toys, lotions, gelletjes en verzorgingsproducten die de consulente meeneemt zijn inventief, authentiek, voor koppels en singels en uiteraard van goede kwaliteit. Door onze ervaring met de verrassingspakketten die wij verkopen weten wij heel goed welke producten aanslaan, en welke minder goed. Wij zorgen dat er voor iedere vrouw een product is dat écht bij haar past.

Nieuwsgierig geworden? Boek dan nu een PlayNight en laat een van onze consulentes jou en je vriendinnen een komische en informatieve avond beleven!