PlayPackage heeft iets nieuws!

PLAYPACKAGE PLAYNIGHT

Beleef een komische avond met je vriendinnen waarbij je helemaal up-to-date wordt gebracht over de nieuwste, lekkerste en beste sextoys. Deze avond bestaat uit een volle lading humor, interessante weetjes, het ontdekken van nieuwe gadgets en een grote mate van gezelligheid. Onze consulente zal jullie kennis verbreden over de sexyste producten die op de markt beschikbaar zijn, op een leuke, grappige en originele manier.

Assortiment
Het assortiment dat onze consulente meeneemt naar jullie bestaat uit producten die gebruikt kunnen worden bij het voorspel, tijdens de daad én zelfs daarna. Onze producten zijn geselecteerd door verschillende experts, op basis van kwaliteit, prijs, effectiviteit en karakter. Deze producten kunnen jullie aandachtig bekijken, voelen, ruiken en proeven. En het leuke is... deze avond is geheel gratis! Jij zorgt voor wat drankjes en hapjes, wij verzorgen de rest.

Minimaal zeven dames
Om een PlayNight te organiseren nodig je minimaal 6 andere vriendinnen uit. Je leest het goed, mannen zijn niet welkom op deze fantastische avond! 

Gastvrouw-cadeau 
Organiseer jij de avond? Dan mag je met 10% van de totale omzet van deze avond leuke speeltjes uitkiezen!

Boek snel een PlayPackage PlayNight en maak kennis met onze toppers!