Proefperiode bij PlayPackage

Een proefperiode bij PlayPackage is altijd inbegrepen, met 15% korting. Zo kan je op je gemak kijken of de heetste verrassingspakketten van Nederland en België bij je passen!

Logo PlayPackage

Gedurende je proefperiode ontvang je een verrassingspakket met seksspeeltjes die is samengesteld op basis van je prijsklasse, ervaring en eventueel de producten die je al in huis hebt. Dit pakket is perfect om kennis te maken met PlayPackage!

Bij het starten van je proefperiode geef je aan na hoeveel maanden je je volgende verrassingspakket wilt ontvangen, mocht je meer willen ontdekken van ons brede assortiment. 

Geen behoefte aan meer verrassingspakketten? Log in en zet je proefperiode op stop. Dit is zo gedaan! Wil je abonnee worden? Dan hoef je voor de rest geen actie te ondernemen!

Hieronder kan je van start gaan met het samenstellen van je proefpakket. Door de kortingscode ‘Play15’ toe te passen op de winkelwagen-pagina ontvang je 15% korting op je verrassingspakket. De producten die je reeds in huis hebt kan je aangeven bij de bestelnotities op de checkout-pagina. 

Wij wensen je veel plezier toe op deze ontdekkingsreis!

Kies je pakket

Voor Hem & Haar

Voor Hem & Hem

Voor Haar & Haar

Voor Haar

PlayPackage icoon

Voor Hem