Seksspeeltjes zijn een populair en veelgebruikt hulpmiddel voor zowel mannen als vrouwen om hun seksuele ervaringen te verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten seksspeeltjes beschikbaar, en de seksspeeltjes top 10 hangt af van persoonlijke voorkeur en doelen. In dit artikel beschrijft PlayPackage de meest populaire seksspeeltjes die momenteel op de markt zijn.

De speksspeeltjes top 10 van 2023

1. Vibrators

Vibrators zijn waarschijnlijk het meest populaire seksspeeltje voor vrouwen. Ze komen in veel verschillende maten, vormen en functies, waaronder externe stimulatie van de clitoris en interne stimulatie van de G-spot. Een vibrator is dan ook enkel geschikt voor vrouwen.

Er zijn veel verschillende soorten vibrators op de markt, zo heb je handmatige vibrators maar ook elektrische vibrators op afstandsbediening. Bij het laatste, kun je het trillende seksspeeltje eenvoudig bedienen door een afstandsbediening. De meeste vibrators met afstandsbediening bevatten meerdere vibratiestanden en/of pulserende standen. Bij sommige vibrators is de afstandsbediening verbonden d.m.v. een kabel, andere zijn draadloos.

2. Dildo's

Dildo’s zijn een ander populaire keuze voor vrouwen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, en sommige zijn zelfs gemaakt om op te warmen of trillen voor extra stimulatie.

Een dildo is een seksspeeltje dat gebruikt kan worden tijdens de geslachtsgemeenschap of om te masturberen. In tegenstelling tot de vibrator heeft een dildo geen specifieke vibratiecapaciteit, behalve de intensiteit van de hand van de gebruiker.

3. Prostaat massager

 Prostaat massagers zijn speciaal ontworpen om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot intense orgasmen voor mannen. Door de prostaat te masseren komt de opgeslagen spermavloeistof vrij en wordt als het ware schoongespoeld. Het wordt ook wel het melken van de prostaat genoemd.

Als dit niet vaak gebeurd kan dat voor ontstekingen en zwellingen zorgen. Regelmatige prostaat stimulatie voorkomt prostaat klachten zoals prostatis (ontsteking), prostaatkanker, genitale pijn en pijn bij het plassen.

4. Cockringen

Cockringen zijn een populair seksspeeltje voor mannen. Ze worden gedragen om de basis van de penis, waardoor de bloedstroom naar de penis wordt vergroot. Een cockring heeft verschillende voordelen. Zowel voor de man als vrouw. Op de eerste plaats zorgt het er voor dat de erectie langer blijft. Hierdoor beschik je over veel meer uithoudingsvermogen dan zonder cockring. En sommige mannen zouden het best prettig vinden als een vrijpartij wat langer zou duren, maar komen naar hun eigen idee veel te snel klaar. Zowel de man als vrouw hebben dan ook baat bij een langdurende en dikkere erectie. Bovendien, zorgt het ook voor een grotere orgasme.

5. Kooi

Een kooi is een seksspeeltje dat wordt gedragen om de penis, het is speciaal ontworpen voor BDSM-sessies. De kooi heeft een metalen kader voor de schacht en het hoofd van de penis, en vaak een ring aan de basis waar je penis en ballen doorgaan en die, als het gesloten wordt, de kooi op zijn plaats houdt.

De kooi wordt door mannen gedragen om de erectie zolang mogelijk uit te stellen. De partner is in dit geval de dominante persoon, de Sleutelhouder, omdat ze letterlijk de sleutels hebben die de cock cage kan openen.

6. Anale kralen

Anale kralen zijn een populaire keuze voor anale seks. Ze komen in verschillende maten en vormen, en sommige zijn zelfs gemaakt om trillen voor extra stimulatie.Anale kralen hoeven niet altijd kleine kralen te bevatten. Veel gebruikers maken meteen de associatie dat anale stimulatie vrij beperkt is door kleine kralen. In werkelijkheid zijn deze kralen ook verkrijgbaar als anale ballen die je één voor één naar binnen brengt. Deze grotere anale ballen kunnen daarnaast ook voorzien zijn van extra stimulerende ribbels en noppen.

7. Love dolls

Love dolls zijn realistische sekspop die worden gebruikt voor seksuele bevrediging. Veel mensen kopen love dolls om hun vleselijke fantasieën te vervullen en verder te gaan dan de normale beperkingen die aan seksuele bevrediging worden opgelegd. Er kan dus worden gezegd dat de sekspoppen een geweldige en geweldige manier zijn om je seksuele verlangens los te laten.

8. Knevels

Knevels zijn een populaire keuze voor BDSM-spelen. Ze worden gebruikt om de controle over het praten of ademhalen van een partner af te nemen. Het gevoel van vertrouwen, macht en onderdanigheid komen goed tot hun recht bij het dragen van een BDSM knevel. Hierdoor maakt een knevel het seksleven voor vele een stuk spannender.

9. Vibrerend ei

Vibrerende eieren zijn kleine, trillende seksspeeltjes die worden ingebracht in de vagina of anus voor extra stimulatie tijdens seksuele inspanningen. Eigenlijk is een vibrerend ei de compacte vorm van een vibrator. Een vibrerend ei is ideaal voor een uitgebreide masturbatie sessie of als voorspel.

10. Gecombineerd zuig- en tongspeeltje

Het gecombineerd zuig- en tongspeeltje combineert zuigkracht van het soort dat je krijgt van een pussy pump met een tong actie ontworpen om cunnilingus na te bootsen. Dit seksspeeltje is dan ook in korte tijd enorm in populariteit gestegen en wij verwachten dat dit komende jaar alleen maar populairder zal worden.

Uitproberen zonder te hoeven kiezen?

Om te ontdekken welke seksspeeltje uit de seksspeeltjes top 10 voor jou het fijnste is, kan je het beste een verrassingspakket van PlayPackage bestellen. Door middel van een erotisch verrassingspakket kan je ontdekken welke sextoys het fijnste aanvoelen.

Stel hier jouw verrassingspakket samen!